Hevoset

Vapaasti by K.J

Nimi: Alladin "Allu"

Rotu: PW

Ikä: 7

Skp: Ruuna

Luonne: Allu on todellinen vauhtiveikko! Se jaksaa aina puurtaa satalasissa ja onkin siksi hyvä kisapari Anskulle. Ansku ja Allu tähtäävät korkealle ja treenaavat siksi ahkerasti.

Omistaja: Ansku

Copyright : Suvi T.

Nimi: Golden Star "Star"

Rotu: Lämminverinen

Ikä: 7

Skp: Ruuna

Luonne: Star on aika villihkö hevonen. Se saattaa lähteä viemään milloin tahansa. Se kuitenkin rakastaa esteitä. Se on välillä aikamoinen jukuriipää ja siksi se juuri sopiikin niin hyvin Emmalle.

Omistaja: Emma

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Natasha Moon "Merida"

Rotu: Andalusia

Ikä: 12

Skp: Tamma

Luonne: Merida kuumuu nopeasti oli tilanne mikä hyvänsä. SIKSI SITÄ EI ANNETA EKAKSI HOITSUKSI! Se saattaa saada ihan ihme hepuleita ratsastaessa jatarvii siksi varman käsittelijän. Karsinassa Merida puree.

Hoitaja:

Suojat yms: Meridalla suositellaan käyttämään martigaalia aina. Jännesuojat esteillä.

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Evening Shade "Sasu"

Rotu: Paint-hevonen

Ikä: 10

Skp: Ruuna

Luonne: Sasu on oikea kultapoju. Se hirnuu aina kaikille jotka tulevat hakemaan sitä tarhasta ja lönkyttelee rauhallisesti karsinaansa. Karsinassa se seisoo kuuliaisesti paikoillaan kun sitä varustetaan. Ratsastaessa se mukautuu täysin ratsastajansa tarpeisiin. Jos sillä ratsastaa aloittelija se menee kiltisti ja avustaa itse esim. väistöissä. Osaavalla ratsastajalla se ylittää jopa 110cm esteet ja taipuu aina vaikeaB:hen saakka.

Hoitaja: Jenni

Suojat yms: Pintelit kouluun ja jännesuojat esteille

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Angel of Mine "Angela"

Rotu: Shetlanninponi

Ikä: 14

Skp: Tamma

Luonne: Angela on oikea monitoimi poini. Sillä on kisattu agilityssä, maastoesteissä, koulussa, raveissa, esteissä ja matkaratsastuksessa. Angela opastaa miellellään pienet ponitytöt hevosten ja ponien maailmaan sillä sen hyvä sydämisempää poni tammaa ei Merituulen tallissa ole nähty.

Hoitajat: Aahu

Suojat yms: --

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Eye of teh storm "Myrsky"

Rotu: Knactusbinhevonen

Ikä: 7

Skp: Ori

Luonne: Myrsky on nimensa mukaan aikamoinen myrsky. Se on todella nopea ja siksi se ei sovellu kauhean hyvin kouluratsastukseen. Se ei ole ilkeä, mutta vaatii napakan käsittelijän, joka pitää sen kurissa. Karsinassa Myrsky on todella rauhallinen

Hoitajat: Saana

Suojat yms: Martigaali ja botsit, esteille myös jännesuojat

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Mystical lady "Lady"

Rotu: Paint-hevonen

Ikä: 12

Skp: Tamma

Luonne: Lady on reipas hevostamma, jolla on suuri sydän. Se liikkuu aina reippaasti ja hyppää todella hyvin. Maastossa Lady pelkää lintuja, eikä pidä ollenkaan vedestä.

Hoitajat: Omppu

Suojat yms: Pintelit, ja esteille martigaali ja jännesuojat

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Leobold "Leo"

Rotu: SWB

Ikä: 16

Skp: Ruuna

Luonne: Leo on todellinen herrasmies. Se aina odottaa taluttajaansa kiltisti ja on aina kerjäämässä makupaloja tai rapsutuksia. Ratsastaessa Leo on herkkä mutta ei tee mitään pahaa vaikka ratsastaja vähän välillä suusta nykäisisikin. Maastossa Leo on pomminvarma hevonen joka on aina valmis uusiin seikkailuihin!

Hoitajat: Omppu

Suojat yms: Pintelit kouluunja jännesuojat esteille

Kuvaaja: Laura Alatalo sephy.kuvat.fi

Nimi: Shadow Rose "Rose"

Rotu: PW

Ikä: 6

Skp: Tamma

Luonne: Rose on oikea rasavilli,se heittelee aina takapäätään. Ei ole yhtään ratsastuskertaa ettei se olisi tiputtanut ratsastajaansa. Esteillä Rose kuumuu ja alkaa pukitella ja koulussa se tylsistyy ja alkaa pukitella. Maastossa Rose säikkyy kaikkea ja menee muutenkin kovaa. Karsinasta Rose yrittää karata ja pureskella hoitajaansa. Voi potkia! Vain yksi hoitaja! EI EKAKSI HOITSUKSI!

Hoitaja:

Suojat yms: martigaali, botsit ja jännesuojat aina

Copyright: Suvi T.

Nimi: Bamse "Bamse"

Rotu: Vuonis

Ikä: 14

Skp: Ruuna

Luonne: Bamse on kiltti ja rauhallinen. Se ei säiky maastossa. Bamse osaa kaiken tyyppisiä koulukiemuroita. Esteillä Bamse on reipas muttei, hyppää hirveän korkealle.

Hoitajat: Emsku

Suojat yms: --


Copyright: Suvi T.

Nimi: Dark Prince "Prinssi"

Rotu: Shetlanninponi

Ikä: 6

Skp: Ori

Luonne: Prinssi on todellinen hurjäpää. Se menee aina täysiä. Tai ainakin sen takapää menee. Sillä on aina kovat pukkirodeot ja pystyynkin se nousee kohtuullisen usein. Prinssi tarvitsee kokeneen käsittelijän. EI ENSIMMÄISEKSI HOITSUKSI!

Hoitajat: Iina

Suojat yms: --

Tiia S.

Nimi: Sunny "Sani"

Rotu: Whels-poni

Ikä: 12

Luonne: Sani on rauhallinen mamma poni. Se on ollut ennen siitoskäytössä, joten se ei ole ihan tavallinen tuntiponi. Sillä ei hypätä koska sillä on ollut jaloissa niin paljon vaivoja. Sanin hoitajat saavat tehdä sillä pitkiä maastolenkkejä ja mennä helppoja kouluratoja. Sani on täydellinen ensimmäinen hoitoponi!

Hoitajat: Omppu

Suojat yms: Jännesuojat maastoon

Copyright: Suvi T.

Nimi: Mirabella "Mira"

Rotu: Shetlanninponi

Ikä: 16

Skp: Tamma

Luonne: Mira on todellinen mamma poni. Se on hiljaismyynnissä, sillä se on jo niin vanha. Sillä mennään enää vain rauhallisia maastolenkkejä.

Hoitajat: Omppu

Suojat yms: --

Tiia S.

Nimi: Silver Moon "Manu"

Rotu: Wels poni

Ikä: 15

Skp: Ruuna

Luonne: Manu on oikea estetykki. Se rakastaa hyppäämistä, joten sillä saa hypätä jopa 90cm, vaikka se onkin pieni poni. Se rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Se on kiltti.

Hoitajat:  Aahu ja Milma

Suojat yms: Jännesuojat esteille

Elmon kuvat © boughtbooks (lisenssi)
Nimi: Limitless "Elmo"
Rotu: risteytysponi
Sukupuoli: ruuna

Luonne: Kiltti risteytysponiruuna, joka soveltuu erinomaisesti ratsastuskouluun lastenponiksi. Antaa hoitaa nätisti, sekä pienempien taluttaa. Ei punge missään tilanteissa päälle ja kunnioittaa ihmistä. Ei ole kuitenkaan arka eikä säikky, vaan utelias ja reipas poninalku.
Hyppää reippaasti ja varmasti, mutta jarrut löytyvät myös. Ei ole kova suusta, muttei mikään herkkiskään. Pienet esteet hyppää hyvin rauhallisesti, joten Elmon kanssa on varmasti helppo opettaa aloitteleville ratsastajille esteratsastuksen alkeita.

Tuoja:  Elsi

Suojat: Jännesuojat, pintelit vapaaehtoisesti kouluun.